Om Kromann Bridge

Denne bridgeside blev påbegyndt i 2002 for at holde styr på hvad jeg spillede med skiftende makkere. Det har udviklet sig så det nu er en bridgeside som jeg ved at mange bruger som reference.

Hovedindholdet er Konventioner, en efterhånden ganske omfattende liste over konventioner, som jeg bruger eller har brugt med skiftende makkere.

Under Makkere og systemer kan mine makkere og jeg selv se, hvilket system vi er blevet enige om at spille.

I forbindelse med mit virke som turneringsleder har jeg gennem årene skrevet et antal artikler om bridgelovene. Artiklerne er ikke skrevet for turneringsledere, men for bridgespillere, som har brug for et generelt kendskab til de regler, som gælder, når der begås kulørsvigt, spilles ud fra den forkerte hånd etc.

Både konventionssiden og lovsiden opdateres med jævne mellemrum. Hvis du vil holdes orienteret om hvad der kommer af nyt på siden, så kan du helt gratis abonnere på opdateringer ved at indsætte din mailadresse øverst på siden og klikke på knappen Ja tak!.

Denne side er lavet i et Content Management System(CMS) udviklet af Web by Pixel. Det gør det let at lægge nyt indhold på min hjemmeside. Designet skylder jeg min datter, Katja Kromann, der er medindehaver af Web by Pixel, megen tak for.

/images/signature.jpg