Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

Exodos transfers

Skrevet af Jens U Kromann
19 Jun 2012
Exodos transfers
Der er tilføjet en ny konvention: Exodos transfers. Det er et flugtsystem som bruges når fjenden dobler vores åbning 1ut. Exodos transfers kan ses som en udvidelse af Redningsbæltet, som er en tilsvarende flugtkonvention. Som følge heraf er opslaget om små og store sans'er blevet revideret.

2 med kontrolsvar revideret

Skrevet af Jens U Kromann
11 Jun 2012
2[clubs] med kontrolsvar revideret
Opslaget om med kontrolsvar er revideret. Jeg har udvidet beskrivelsen af Second negative.

Multiforsvar revideret

Skrevet af Jens U Kromann
08 May 2012
Multiforsvar revideret
Jeg har revideret opslaget om Multiforsvar. Det er mest afsnittet om Dobling af den lille sans og svar herpå der har fået en overhaling. Når man spiller mod små sansåbninger bør der være fokus på strafdobling af modstanderne.

Nyt design

Skrevet af Jens U Kromann
23 Apr 2012
Nyt design

Jo, du er på bridge.kromann.info.

Designet er nyt og skyldes min kreative datter Katja.

Indholdet er i store træk det samme som førhen, men organiseringen er lidt anderledes. Savner du noget: Kontakt mig

Med venlig hilsen

Jens U Kromann

Rev. Crowhurst mod kunstige 2-åbninger

Skrevet af Jens U Kromann
03 Mar 2012
Rev. Crowhurst mod kunstige 2-åbninger
Jeg har længe arbejdet med at få en rimeligt overskuelig version af denne konvention på plads. Revideret Crowhurst bruges som forsvar mod fx. Multi 2 ruder, Ekren 2 ruder, Ekren 2 hjerter. Mod Multi findes der også andre forsvar (fx Voigt), men Rev. Crowhurst udmærker sig ved at kunne bruges mod et større antal af de (meget) svage flerfarvede 2-åbninger der - navnlig med Ekren - har bredt sig de senere år.

Mere Lebensohl

Skrevet af Jens U Kromann
12 Feb 2012
Mere Lebensohl
Jeg har suppleret konventionslisten med en særskilt artikel om Lebensohl mod indmeldinger over vores 1ut-åbning. Så at sige en forsvar-mod-forsvarskonvention. Der er et utal af forsvarskonventioner mod 1ut, de fleste flerfarvede indmeldinger, og der er også forslag til hvordan man agerer, afhængigt af om en eller flere af farverne er kendte, og hvad man kan spille hvis fjenden dobler vores 1ut. Det sidste er ikke mindst interessant hvis man spiller med 12-14-sans, som ikke sjældent dobles. Se Redningsbæltet.

Lebensohl mod svage 2-åbninger o.l. har sin egen artikel.