"I took the opportunity to check out your efforts at your website. Congratulations ...very nicely done and very professional."
En hilsen fra Raymond, en af de to Bridgeguys, som står bag vel nok verdens største bridgesite, BridgeGuys.com
Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

12. nov. 2009 Ændringer på siden - RSS feed

Skrevet af Jens U Kromann
12 Nov 2009
12. nov. 2009  Ændringer på siden - RSS feed
Med god hjælp fra min kloge datter som sætter hjemmesider op i firmaet Web by Pixel (se advertisement nederst til højre på siden) har jeg fået ændret opsætningen af min bridgeside en smule. En af ændringerne er at man kan holde sig orienteret om ændringer på siden, fx at jeg har beskrevet en ny konvention eller redigeret en af de eksisterende. Det gør man ved at klikke på det lille ikon til højre Get RSS feed og derefter vælge Abonner på dette feed. Så får man fremover en notits om nyt på siden. I Outlook sker det ved at der kommer en mail i postmappen RSS-kilder, andre programmer håndterer det på andre måder.

Man kan også - hvis man bruger iGoogle - bede om at få feeds lagt her, så kan man se alle opdateringer til siden hver gang man åbner Google. Endelig kan man bede om at få feeds lagt i listen over "Foretrukne" eller "Favoritter", altså websteder man besøger ofte. I så fald skal man klikke på det lille stjerneikon i browserens menulinje.

Læs mere om RSS på Wikipedia