"I took the opportunity to check out your efforts at your website. Congratulations ...very nicely done and very professional."
En hilsen fra Raymond, en af de to Bridgeguys, som står bag vel nok verdens største bridgesite, BridgeGuys.com
Jens Kromann

Velkommen til min bridgeside

Nye abonnenter: Der er et problem med Gmail

Skrevet af Jens U Kromann
19 Feb 2016
Nye abonnenter: Der er et problem med Gmail

Jeg glæder mig over et stærkt stigende antal abonnenter på denne bridgeside. Jeg får i øjeblikket 2-4 nye abonnenter om dagen.

Men samtidig kan jeg se at et antal nye abonnenter ikke fuldfører abonnementsproceduren. Det er kun Gmail-brugere, og det skyldes et særligt problem med Gmail, som man også kan finde beskrivelser af på nettet: Mails der ryger direkte i spamfilteret. Det er Gmail-indstillingerne for følsomhed over for hvad der skal opfattes som spam, der er problemet, og altså ikke noget jeg herfra kan gøre noget ved.

Nye abonnenter får en retur-mail fra systemet, hvori man bedes bekræfte sin mailadresse. Det er en sikkerhedsprocedure, som forhindrer, at andre kan tegne abonnement i ens navn. Men hvis denne retur-mail ryger i spamfilteret standser proceduren naturligvis. 

Derfor til nye abonnenter: Hvis bekræftelsesmailen udebliver, så kig i spamfilteret/uønsket post. Alternativt kan du sende mig en besked - via fanen Kontakt i menuen - om at bekræftelsen er udeblevet, så kan jeg klare problemet.

Spærremeldinger

Skrevet af Jens U Kromann
01 Feb 2016
Spærremeldinger

Opslaget om énfarvede spærreåbninger er blevet revideret og kraftigt udvidet. Jeg har blandt andet gjort noget mere ud af Svarers muligheder (Ogust på totrinnet, og støtte/pas/udgangsmeldinger efter spærremeldinger på tretrinnet.

Samtidig har jeg givet opslagene om svage springsvar (WJS) og svage springindmeldinger (WJO) en overhaling, så de tre ting nu hænger bedre sammen.

De tre her nævnte konventioner er alle *-markerede og altså konventioner jeg vil anbefale til de lidt viderekomne. Men begynd med de énfarvede spærreåbninger, som de fleste vel allerede spiller, men måske uden at have klare forestillinger om hvordan man kommer videre.